Garage planner

Uw afspraak

  • Beperkt beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Ook al rijdt u weinig kilometers, toch is het verstandig om 1x per jaar de auto na te laten en eventueel olie te verversen. Uw auto wordt volledig nagekeken en er wordt zorgvuldig gekeken wat er wel of niet vervangen moet worden. U bespaart fors op kosten ten opzichte van een grote beurt en u bent verzekerd dat uw auto weer in topconditie is.

Let op: APK niet mogelijk op zaterdag

Let op: APK niet mogelijk op zaterdag

Met de Grote onderhoudsbeurt van Vakgarage bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico's neemt. Wij voeren de onderhoudsbeurt volgens de fabrieksspecificaties uit en uiteraard met behoud van eventuele fabrieksgarantie.

Wij bieden u als merkonafhankelijk bandenspecialist een buitengewoon breed assortiment van A-merk- en huismerkbanden tegen scherpe prijzen. Wij bieden een zeer breed assortiment zomer- en winterbanden voor personenwagens, 4x4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens. Maar uiteraard kunt u ook voor bandendiensten zoals uitlijnen bij ons terecht.

Wilt u weten hoe goed uw airco nog werkt? Kom dan langs bij Vakgarage voor de gratis AircoCheck. Onze specialisten controleren gratis de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt. Een aircosyteem verliest jaarlijks tot 10% koudemiddel en is derhalve niet onderhoudsvrij. Voorkom dure reparaties en maak gebruik van de gratis Vakgarage AircoCheck!

Uw auto wordt visueel gecontroleerd op 9 belangrijke punten. Deze check is geschikt voor auto's die dit jaar al een (grote) onderhoudsbeurt hebben gehad en kost slechts €9,95.

Nu is het de tijd om uw zomerwielen/banden om te wisselen voor de winterwielen of banden. Wacht niet te lang en maak direct gemakkelijk en snel een afspraak. Laat uw winterwielen of banden vervangen door een vakbekwaam monteur. Nog geen winterbanden? Plan alvast een afspraak en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend passend advies. Klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar!!

Vakgarage is dé specialist op het gebied van APK, Banden, Airco, Accu, Trekhaken etc. Kortom, alles voor uw auto: nieuw of occasion. Of het nu gaat om een Grote- of budget beurt, een APK keuring, onderhoud of reparatie, bij Vakgarage bent u aan het juiste adres.

Kleine of grote schade? Vakgarage Gommans & de Wit voert schade taxaties én reparaties vakkundig voor u uit. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. Laat u de schade door ons herstellen, dan is de taxatie geheel gratis.

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand of met een schadeverleden! Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig de Vakgarage Aankoopkeuring te laten uitvoeren. Dit kunt u zelf laten doen, maar u kunt de verkoper er ook om vragen.

Werkzaamheden invullen in vrije veld

Toon alle werkzaamheden

Voertuiggegevens

Contactgegevens

Op dit e-mailadres ontvangt u een kopie van het verstuurde formulier.